Hlavní obsah

S Richardem Krajčem na kafíčko už asi nezajdeme. Babiš nás nemá vést, říká Tomáš Klus

Proč zpěvák Tomáš Klus vystoupil razantně proti Andreji Babišovi? Podívejte se.Video: Tereza Willoughby, Seznam Zprávy

 

Reklama

Andrej Babiš podal křivou přísahu v rámci své rodiny. Způsob, jakým se chová, je mi velmi nesympatický, říká zpěvák Tomáš Klus ve Výzvě Seznam Zpráv.

Článek

„Hodně mě překvapuje, že člověk vyjádří svůj názor a vzbudí to, že lidé jsou naštvaní a znechucení, jako kdybych na to ze své pozice neměl právo. Nebo reagují, že jsem hrdina. Důležité je pojmenovat ten strach, který nám tady vládne,“ tvrdí zpěvák Tomáš Klus o svém statusu, který napsal na sociální síť Facebook.

„Jsme tady na diskuze, za atmoškou. Jsme tady pro cukrovou vatu. To je fuk. Jste tam. Legitimizujete způsob Šéfovy hry. Říkáte, ano, v tomhle případě ano. Ale ve vlaku do Prahy už je to zase Zloduch. Být trochu pro a trochu proti naší společnosti už párkrát zlomilo vaz, není čas se poučit a zpevnit své postoje,” napsal na svůj Facebook zpěvák Tomáš Klus.

Ve svém postu dále informoval fanoušky o tom, že odmítá peníze za aktivity a koncerty od firem a hnutí Andreje Babiše. K jeho politice je dlouhodobě kritický. Umělci podle jeho názoru nemohou kritizovat premiéra a zároveň vystupovat na akcích, které Babiš a jeho firmy podporují.

V čem je podle jeho názoru Andrej Babiš nebezpečný? Mají umělci aktivně zasahovat do politického dění? Jak se dívá na kritiku, kterou jeho příspěvek vzbudil? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Pořad Výzva sledujte každý všední den od 11:30 a 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované