Hlavní obsah

Kvóty jsou nesmysl, přece nebudu někoho povyšovat jen proto, že je žena, říká jedna z nejvlivnějších manažerek

Nevěřím na skleněné stropy, které mají bránit ženám v postupu vzhůru, míní vlivná manažerka Magdalena Souček.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Pro ženu je kariéra otázkou priorit. A já zvolila práci. Jestli bych to dnes udělala stejně? To vážně nevím, zamýšlí se v pořadu Kam to bude? Magdalena Souček.

Článek

Smart city zní jako věda, ale přitom jde o úplně obyčejné věci. „Třeba správně naplánovat, kdy vyvézt odpadky nebo naopak doplnit pytlíčky na psí exkrementy,“ popisuje v novém dílu pořadu Kam to bude? jedna z nejvlivnějších žen tuzemského byznysu Magdalena Souček, která řídí středoevropské aktivity poradenského kolosu EY (dříve Ernst & Young).

Musela pro svou kariéru něco obětovat? „Ne každá žena se chce věnovat budování kariéry. Já chtěla. Ale se svou dcerou mám dobrý vztah. Takže sladit se to dá,“ vypráví dáma, která se pohybuje v nejvyšších patrech českého byznysu už od revoluce.

Jak se začínalo podnikat po sametovém převratu? Jak mění byznys nové technologie? Co je vlastně Průmysl 4.0? A mají to ženy v byznysu těžší? Podívejte se na neotřelý formát rozhovoru v autě Kam to bude? nahoře ve videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované