Hlavní obsah

Lakers vzdali hold Kobemu Bryantovi. Při slavnostním ceremoniálu vyřadili jeho čísla

LA Lakers vyřadili dresy s čísly Kobeho BryantaVideo: AP

 

Reklama

Slavnostní ceremoniál proběhl v poločase zápasu proti Golden State Warriors, kteří Lakers ve vyrovnaném souboji porazili v prodloužení 116:114.

Článek

V poločase zápasu s Golden State Warriors čekal na fanoušky Los Angels Lakers slavnostní okamžik. Vzdali poctu jednomu ze svých nejlepších hráčů Kobemu Bryantovi. Ke stropu Staples Centra zamířila jeho čísla 8 a 24.

Pocty se Bryant dočkal v poločase zápasu proti úřadujícím mistrům NBA Golden State Warriors, kteří zvítězili v prodloužení 116:114.

Nejlepší střelec v klubové historii s Lakers odehrál dvacet sezon. Než Bryant minulý rok v dubnu ukončil kariéru, získal s Lakers pět titulů. Nejprve používal deset let osmičku, pak přešel na číslo 24.

„Je těžké vyjádřit slovy, co to pro mě znamená. Vyrůstat a sledovat všechny tyhle skvělé basketbalisty, hrát a učit se od nich. Stát se součástí té zdi pro mě znamená úplně všechno,“ uvedl Bryant.

Kvůli slavnostní ceremonii s jednou z největších hvězd v historii NBA se ceny lístků vyšplhaly až na 650 dolarů. Fanoušci Lakers se však výhry nedočkali. Vyrovnaný zápas rozhodl sedm sekund před koncem prodloužení warriorský Kevin Durant.

Reklama

Doporučované