Hlavní obsah

Lázně Luhačovice mají nového generálního ředitele, je jím Jiří Dědek

Foto: Seznam Zprávy

„Ilustrační foto.“

Reklama

Společnost Lázně Luhačovice má nového generálního ředitele. S účinností od 1. října byl do funkce jmenován Jiří Dědek, který byl od roku 2013 výkonným ředitelem společnosti.

Článek

ČTK to dnes sdělil v tiskové zprávě zástupce společnosti. Po rozdělení lázeňské skupiny Spa & Wellness Nature Resorts na samostatné Léčebné lázně Jáchymov a Lázně Luhačovice bylo rozděleno i jejich exekutivní vedení. Dosavadní generální ředitel skupiny Eduard Bláha zůstává ve vedení jáchymovských lázní a také v pozici prezidenta Svazu léčebných lázní. V Luhačovicích bude nadále působit na pozici předsedy představenstva.

„V případě hledání mého nástupce jsme s kolegy z představenstva neuvažovali o nikom jiném, než o inženýru Dědkovi. Máme v něm jistotu, že lázně povede nastaveným směrem. Já se těším na to, že uvidím lázně z jiné perspektivy, a že získám čas na naplňování našich rozvojových vizí,“ uvedl Bláha.

Dědek pracuje ve společnosti od roku 1996, působil například na pozici ředitele Společenského domu nebo zastával funkci obchodního ředitele. Od roku 2013 byl výkonným ředitelem společnosti.

„V Lázních Luhačovice působím celý svůj profesní život a je mi ctí pokračovat v řízení firmy na pozici, do níž jsem byl jmenován a navázat tak na působení mých předchůdců – Ing. Josefa Krůžely, který společnost řídil v letech 1992 až 2011 a zajistil přerod státního podniku na fungující lázeňskou firmu s jasnými vizemi a cíli, a Dr. Eduarda Bláhy, který je pak převedl přes bouřlivá období Hegerových restrikcí a covidu a proměnil je na skutečné lázně pro 21. století,“ uvedl Dědek.

Dědek je také předsedou správní rady Centrály cestovního ruchu východní Moravy, působí ve vedení Sdružení pro rozvoj Zlínského kraje a přednáší na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

Luhačovické lázně mají kapacitu téměř 1300 lůžek, obvykle je navštěvuje kolem 33.000 lidí ročně.

Reklama

Doporučované