Hlavní obsah

Ledecká představila vlastní merch: Bratr Jonáš ho vytvořil, táta Janek přišel fandit

Ester Ledecká pokřtila kolekci produktů své vlastní značky.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Ester Ledecká si splnila další sen a představila kolekci produktů vlastní značky. S tím jí nepomáhal nikdo jiný než bratr Jonáš. A na další úspěch svých dětí se samozřejmě přišel podívat i táta Janek, který zavzpomínal na dobu, kdy si jeho děti uvědomily, co je baví nejvíc.

Článek

„Obě děti někdy tak ve druhé třetí třídě na základce přesně věděly, co chtějí v životě dělat, to byla výhoda. No a druhá výhoda byla, že jsme byli v pozici, kdy jsme jim to mohli dopřát,“ konstatoval zpěvák, na kterém bylo vidět, že je na obě děti velmi pyšný.

Sportovkyně Ester je celosvětově známou dvojnásobnou olympijskou vítězkou. A Jonáš je zas známým kreslířem. Pro svou sestru nachystal nejprve kombinézu, teď pracoval na celém Esteřině merchi.

Ústředním motivem všech předmětů je snowbordistka-superhrdinka, kterou Jonáš vymyslel, když už ho nebavilo kreslit jenom hory.

Co myslíte, má svou sestru v oku, nebo musel použít předlohu? „Já už to mám v oku. Samozřejmě má helmu a brýle, takže by to jako mohl být kdokoliv, ale moje přítelkyně vždycky říká, jak je zajímavé, jak umím nakreslit tu pusu tak, že to je celá Ester, tak ji u toho nechávám,“ smál se Jonáš.

Více v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované