Hlavní obsah

Legendární pařížský kabaret Crazy Horse poprvé v Praze. Přivezl glanc i podívanou

Do Prahy dorazil legendární pařížský kabaret Crazy Horse.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Čeští diváci mají vůbec poprvé možnost zažít kabaret Crazy Horse Paris. Jedinečný francouzský kulturní fenomén, který přes 65 let přináší na světová pódia úchvatný pařížský půvab. Do našeho hlavního města kabaret přijel na pět dní v rámci turné Forever Crazy. K vidění je v Divadle Hybernia.

Článek

Od svého založení v roce 1951 si kabaret Crazy Horse Paris získal slávu po celém světě díky jedinečnému stylu a unikátní schopnosti vyzdvihnout a oslavovat ženskou krásu ve formě jiskřivých a originálních kreací. Mimořádný smysl pro krásu, vize silné a svobodné ženy, nádech nestydatosti. To vše v perfektně nacvičených choreografiích.

„Začala jsem tančit, když mi byly tři roky. Jako každá malá tanečnice jsem nejdříve začala baletem, potom stepem a modernou a do Crazy Horse jsem přišla před osmi lety,” prozradila během rozhovoru jedna z tanečnic.

Kabaret Crazy Horse Paris neokouzlil jen obyčejné diváky, ale i světové hvězdy. Například Christinu Aguileru, Johnnyho Deppa nebo Céline Dion.

„Mnoho celebrit přišlo na naši show v Paříži. Nejvíce se námi inspirovala Beyoncé. Když přišla, byla naprosto ohromena. A tak nás obsadila do svého videoklipu, který natočila přímo v Crazy Horse,“ dodaly tanečnice.

Jednotlivá vystoupení podtrhuje originální hudba a stylové kostýmy, jež během let vytvářel vlastní tým kostymérů. Oblíbený návrhář obuvi slavných Christian Louboutin osobně pro tanečnice navrhl ikonické boty s červenou podrážkou.

Do světa nejlepšího kabaretu světa nahlédněte v našem rozhovoru, které je součástí poradu Slavní. Sledovat jej můžete každý všední den v 19:50 na Televizi Seznam.

Návod k naladění Televize Seznam najdete zde.

Reklama

Související témata:

Doporučované