Hlavní obsah

Bývalá členka skupiny Laura a její tygři Lenka Nová prodlužuje turné s Petrem Maláskem

Magazín Slavní: Zpěvačka Lenka Nová: O spolupráci s klavíristou Petrem Maláskem a turné s názvem Ve dvou.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Její hlas můžete znát z desek kapely Laura a její tygři nebo i ze sólových projektů, kterým se Lenka Nová věnuje v posledních letech. Aktuálně spolupracuje s klavíristou Petrem Maláskem. „Turné se jmenuje Ve dvou a vzhledem k zájmu o koncerty jsme jich ještě pár přidali,“ uvedla v magazínu Slavní TV Seznam.

Článek

„Všechno je tak, jak má být.“ Přesně to si říká zpěvačka Lenka Nová ve svých slabých chvílích. Zažívala je třeba před pár lety během nečekaného rozhovoru, kdy bolest a frustraci přetavila v úspěšné album Čtyřicítka.

„Nebyla jsem v úplně dobré kondici, ale bylo to asi to, co jsem při práci na albu potřebovala. Zpětně děkuji: Bylo to to nejlepší, co se mohlo stát,“ popsala velmi upřímně zpěvačka svou životní zkušenost.

Aktuálně sbírá Lenka dopisy od veřejnosti. „Chtěla jsem, aby ta nová píseň zprostředkovávala pocity mezi lidmi, a přišel nápad, že bych začala sbírat dopisy. A tak jsem věnovala této činnosti celý minulý rok. Mám už dopisy jak od textařů, tak od různých lidí. A sbírka stále trvá,” vyzvala ve studiu zpěvačka diváky.

V těchto dnech Lenka ještě dojíždí své turné s Petrem Maláskem, které mělo podle původních plánů skončit už loni. Vzhledem k úspěchu se ale prodloužilo.

Podrobnosti v úvodním rozhovoru, který je součástí magazínu Slavní, který můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované