Hlavní obsah

Letecký hangár, moderátorská esa, zahraniční hosté. I to byl Pure Model 2018

První ročník modelingové soutěže Pure Model 2018 se nesl ve velkém stylu.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Nejenom vzhled a chůze, ale i fotogeničnost a osobnost. To vše museli finalisté a finalistky Pure Model 2018 předvést, a zaujmout tak porotu. A motivace byla opravdu velká. Milionový kontrakt a okamžitá šance vyjet do zahraničí.

Článek

Celá akce se nesla ve velkém stylu. V jednom z hangárů letňanského letiště se sešla česká smetánka i zástupci světových modelingových agentur s jediným úkolem: Rozhodnout, kdo se stane prvním vítězem a vítězkou.

Večerem provázeli Libor Bouček a moderátorka Slavných Veronika Farářová. A protože jsme jako jediní měli možnost nahlédnout i do zákulisí, zeptali jsme se ještě před startem galavečera, zdali si Libor víc užívá předtáčení nebo právě živé moderace: „Živé akce. Ono je to takové živelné, jak je to živé. A hlavně je to kouzlo okamžiku. To znamená, že se to stane a puf, je to pryč.”

A po krátkém rozhovoru bylo načase opustit zákulisí a začít si užívat show, kterou mimo jiné okořenila i vystoupení Mikolase Josefa a Emmy Drobné. Po představení odborné poroty, tanečních vystoupeních a několika módních přehlídkách, kde finalisté předvedli svoje schopnosti, přišel moment, na který čekali všichni zúčastnění.

Jak si vítězové Anna Brodecká a Oliver Průcha užili vyhlášení a které osobnosti jim přišly pogratulovat? Na to se podívejte v úvodním videu.

Další reportáže uvidíte v magazínu Slavní v neděli ve 21 hodin na Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované