Hlavní obsah

Lidé by se neměli brát tak vážně, i o tom je naše show, říká duo Johan a Ondra

Moderátorské duo Johan a Ondra ve studiu Slavných: O herectví, moderování a novém pořadu na Stream.cz.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Znají se ze seriálu Ulice. Jak sami říkají, spojuje je stejný humor a to, že věci dotahují do konce. Johan a Ondra spolu tráví mnoho času. Teď už nejen v rádiu, kde působí jako moderátorské duo, ale i před kamerou. Jejich nový pořad můžete sledovat na Stream.cz.

Článek

Jejich přátelství začalo už v nekonečném seriálu, kde se potkali před více než deseti lety. „Nejdříve to bylo takové vlažné, viděli jsme se jednou za čtrnáct dní, ale když pak přišla nabídka na moderování a já si měl k sobě vybrat kolegu, vzpomněl jsem si na Johana,“ vzpomíná herec Ondřej Havel.

V novém pořadu na Stream.cz pánové poukazují na to, že by se člověk neměl brát tak vážně. „My se inspirujeme věcmi, které sami zažíváme, které se lidem dějí. Vznikají krátká a úderná videa a moc nás to baví,“ popisují svůj pořad Johan Mádr a Ondřej Havel. Scénáře dělají prý všichni společně.

A motto této dvojice? „Hlavně nebýt vtipní,“ shodují se. Bavit lidi nejen prostřednictvím kamery patří k vůbec nejtěžší disciplíně a oba moc dobře vědí, že ne vždy vtip vyjde. „Většinou to dáváme zkouknout nějaké třetí straně, abychom si poslechli i jiný pohled,“ upřesňují moderátoři.

Pokud vás zajímá více, pusťte si celý rozhovor v úvodním videu. Magazín Slavní vysílá celoplošná Televize Seznam každou neděli od 21:00.

Jak nás naladit? Jednoduchý návod najdete ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované