Hlavní obsah

Lístky na benefiční koncert v Manchesteru se prodaly za 20 minut. Vystoupí i Robbie Williams

Účast na koncertu nově potvrdil Robbie Williams.Video: Háta Sassmannová

 

Reklama

Minulé pondělí, krátce po skončení koncertu této americké popové zpěvačky v severoanglickém městě 22letý sebevražedný atentátník Salman Abádí zabil 22 lidí a přes 116 dalších zranil.

Článek

Vstupenky na benefiční koncert Ariany Grande, který zpěvačka uspořádala ve snaze pomoci zraněným a pozůstalým po obětech teroristického útoku v Manchesteru, se dnes vyprodaly během dvaceti minut. Informovala o tom agentura Reuters.

Na nedělním koncertu s názvem One Love Manchester kromě Ariany Grande vystoupí také zpěváci Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, Robbie Williams a hudební skupiny Coldplay, Take That, Black Eyed Peas a mnozí další. Akce se uskuteční na manchesterském kriketovém hřišti Old Trafford s kapacitou 50 000 diváků. Stadion leží jen několik kilometrů od multifunkční haly, v níž došlo k teroristickému útoku.

Fanouškům, kteří byli minulý týden na koncertu Ariany Grande, jenž se stal terčem atentátu, pořadatelé nabídli lístky zdarma. Velkolepou charitativní akci bude v přímém přenosu vysílat i stanice BBC. Výtěžek z ní půjde na konto organizace, která pomáhá pozůstalým po obětech útoku a zraněným, z nichž řada stále zůstává v nemocnici.

V prohlášení, které Ariana Grande ke koncertu vydala, zpěvačka uvedla, že jím chce „uctít ty, které jsme ztratili, jejich milované, své fanoušky a všechny, jež postihla tato tragédie". „Nenecháme nenávist zvítězit," dodala s tím, že na oběti útoku bude „myslet po zbytek svého života".

Reklama

Doporučované