Hlavní obsah

Lucie Bílá prožívá jedno z nejšťastnějších období. O svých radostech zpívá na nové desce

Lucie Bílá vydává po třech letech další studiovou desku.Video: Ondřej Kočí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Po více než třech letech od vydání alba Hana se Lucie Bílá vrátila do nahrávacího studia, aby pro své fanoušky přichystala další studiové album s názvem Ta o mně.

Článek

Úvodní singl z nového zpěvaččina počinu se jmenoval „Protože“ a ihned získal na YouTube více než milion zhlédnutí. Spolu s deskou Lucie pokřtila i druhý singl „Mám ráda život”, ke kterému vydala před několika dny i klip: „Pro mě je život takový krásný experiment. Člověk by se neměl bát otevírat dveře, který jsou nečekaný. Život mám ráda i když samozřejmě bolí, není jednoduchý, ale člověk by měl rychle vstát a pokusit se znova a znova dělat něco, aby byl šťastnej, a to já zrovna jsem,“ popisuje Lucie Bílá svoje aktuální pocity, které se snažila dostat do nových písniček.

V klipu narazíme i na její nejbližší. „Hraje tam můj syn, což mi udělalo radost, protože jinak ho ten svět moc neláká. Objeví se tam můj bratr se synovcem, moje láska a můj manažer, který se mnou pracuje 21 let a vlastně se poprvé takhle někde objevil,“ dodává.

Tento nový singl i další písně z nového alba složil pro Lucii Bílou zpěvák Marek Ztracený: „bylo to tak, že Lucka se ozvala, my už se znali, protože já jsem jí prosil, jestli by mohla účinkovat v mém klipu Léto 95 a tam jsme se poprvé víc poznali. Když potom volala, tak jsem věděl, že je to dobrej nápad. Lucka mi volala po nocích, jak se cejtí, co jí štve a já jsem podle toho skládal ty písničky.”

Již během křtu nové desky obdržela zpěvačka Zlatou desku za její prodej. I to jí na radosti samozřejmě připadlo. Mimo desky je na trhu také káva Lucie Bílé. Při její koupi přispějete na charitativní účely. Osobně pak můžete vidět Lucii Bílou 10. prosince v O2 areně v Praze. Bude se jednat o její největší vánoční koncert.

Celý rozhovor s několikanásobnou zlatou slavicí Lucií Bílou sledujte v přiloženém videu, které je součástí pořadu Slavní na Televizi Seznam. Běží každý všední den v 19:50.

Návod k naladění Televize Seznam najdete zde.

Reklama

Související témata:

Doporučované