Hlavní obsah

Lucie Výborná o pořadu Extreme Interviews: Občas ztratíte slova, i když si rozhovor dobře připravíte

Magazín Slavní: Lucie Výborná o pořadu Extreme Interviews.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Televize Seznam nabízí divákům pořad plný adrenalinu, sportu a kvalitních rozhovorů. Pod taktovkou Lucie Výborné vznikají unikátní díly Extreme Interviews. O natáčení promluvila moderátorka v Magazínu Slavní na Televizi Seznam.

Článek

Jeden z posledních rozhovorů se točil v Moravském krasu. Tam Lucie Výborná zpovídala světoznámého speleologa Marka Audyho. „Klaustrofobií netrpím a bylo to vlastně jediné natáčení, u kterého jsme si oddychli. Když za někým jedeme, jsme vždy závislí na počasí. Tady vlezete do jeskyně a je to,” popisuje Lucie Výborná, která při tomto natáčení musela vylézt patnáctimetrovým komínem. „Lezení miluju, ale ne v holinkách, které mám o číslo větší, na vápenci, který klouže, a po vodě, jež stéká po stěnách,“ vzpomíná na nejtěžší chvíli moderátorka.

Druhým extrémem byl rozhovor s Davidem Knillem, který vzal Lucii do výšky čtyř tisíc metrů. Povídali si během výstupu na jeden z vrcholků Walliských Alp. „Na horách se pohybuji 25 let, tam se cítím lépe. Nejsilnější zážitek byl, když jsme vylezli úplně nahoru a já jsem si říkala, že tady položím tu nejzásadnější otázku. A pak tam stojíte a najednou se vám nechce nic říkat, protože všechny odpovědi jsou nahoře. Naštěstí tam máte tu kameru, která je schopná vám vše dokreslit,” přibližuje Výborná pocity při natáčení.

V dalších dílech se Lucie vydá na velmi dobrodružnou cestu za slacklinistou. „Musím trénovat na své zahradě, a tak jsem si natáhla pásku mezi stromy,“ směje se moderátorka.

Pořad Extreme Interviews můžete sledovat na Televizi Seznam každou třetí středu v měsíci.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované