Hlavní obsah

Luděk Staněk ve Slavných: Život je neřízený chaos, úspěch souvisí s načasováním

Ač působí ve svých pořadech velmi sebevědomě, sám na sebe se nedívá rád. Hostem Slavných byl komik Luděk Staněk.Video: Veronika Farářová

 

Reklama

Dramaturg, scénárista a komik. Život Luďka Staňka je pestrý a nudné momenty se mu vyhýbají obloukem. Sám o sobě říká, že je v podstatě veselý hodný tlouštík. Mnoha lidem ale „leží v žaludku”.

Článek

Luděk Staněk vede úspěšně hned několik pořadů na Stream.cz. „Je mnoho nových projektů, které jsou dobré, a přesto nejsou sledované. Myslím si, že ti tvůrci měli vlastně jen smůlu, že s tím konceptem přišli moc brzy,” říká Staněk a dodává, že správné načasování je vlastně základ úspěchu.

Ač působí ve svých pořadech velmi sebevědomě, sám na sebe se nedívá rád. „Vidím v podstatě tlustého člověka, co máchá rukama a huláká.” Pochval je víc, ale najdou se i negativní komentáře. Ty bere Luděk Staněk s nadhledem. „Já jsem dokázal to, že jsem donutil člověka napsat do diskuze komentář a vzal jsem mu tak minutu až dvě jeho času, což mu nikdo nikdy nevrátí, z čehož mám teda ohromnou radost.”

Reklama

Doporučované