Hlavní obsah

Lukáš Pavlásek cestovatelem: Na Kubě se dostavil efekt Brada Pitta. Ženy mi padaly k nohám

Rád se vracím do USA, říká herec Lukáš Pavlásek. S Ondřejem Sokolem natočil cestopis.Video: Dominika Nováková

 

Reklama

Dvě měsíce na cestách, řada navštívených zemí a zhruba 40 přeletů. Tak vypadalo v praxi natáčení dokumentu Tak trochu jiný cestopis režiséra Dana Svátka, jehož průvodci jsou herci Ondřej Sokol a Lukáš Pavlásek.

Článek

„Kdybychom chtěli zápis do Guinnessovy knihy rekordů, nejspíš bychom se tam dostali díky přeletům, které jsme absolvovali v průběhu několika týdnů. Nemám je spočítané, ale takových čtyřicet jich být mohlo,“ uvedl pro relaci Slavní na Televizi Seznam Lukáš Pavlásek.

Dvojice se od dubna do června podívala na Maledivy, do Dubaje, do USA, Mexika, Švýcarska, dále do Austrálie, Thajska či Kuby. Pavláskovi se obzvlášť líbilo v Americe a právě na Kubě.

„Ameriku jsem si hodně užil. Obzvlášť dobrodružná byla cesta autem do Las Vegas. Líbil se mi i New York, kam se zase rád vracím kvůli filmům. A Kuba byla také výživná. Jen co jsem vystoupil, dostavil se efekt Brada Pitta. To znamená, že mě všichni poznávali a ženy padaly k nohám. Ale jelikož jsem zadaný, musel jsem dělat, že se mě to netýká. Moje srdce by čtyři Kubánky neuneslo. To by taky mohlo i prasknout,“ vtipkoval komik a herec.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované