Hlavní obsah

Luxusní auto pro mě není prioritou, říká zpěvák Milan Peroutka

Milan Peroutka o vztahu k rychlým autům.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Tenis a rychlá auta byly hlavním tématem party, kterou moderoval Leoš Mareš. To, že je moderátor milovníkem luxusních aut, je známé. Proto jsme na lásku k rychlým „karám“ zeptali jednoho z hvězdných hostů akce - herce a zpěváka Milana Peroutky.

Článek

„Moje auto není rychlé a je zaparkované dostatečně daleko, aby ho novináři neviděli,“ pobavil hned na začátku rozhovoru mladý zpěvák, pro kterého luxusní auto není prioritou. Dokud ho prý odveze na zkoušku a pro nákup, stačí to. „Je pravda, že mě nenapadlo utratit první vydělané peníze za bourák,“ dodal Milan Peroutka skromně.

A ani s druhým tématem akce, tenisem, jsme u Milana nepochodili. „Já jsem tady asi před dvěma roky hrál na charitativní akci tenis, ale nikdo mi neřekl, že to bude s profíky, takže jsem se docela styděl, když se to tady fotilo a točilo. Nakonec jsem to přenechal jen těm profesionálům,“ přiznal zpěvák.

Hned ale dodal, že si kondici udržovat musí, ale právě teď je to po operaci kolene náročné: „Zrovna dneska mi při cvičení v koleně ruplo. Ale zatěžovat už ho musím, protože v srpnu začínáme po pauze s muzikály. A vlastně na pódiu mám nejvíc pohybu. Občas zvednu i nějakou tu činku, abych měl něco na kostech.“

Jestli už letos zpěvák vystavil svaly na nějaké dovolené a co ho čeká po prázdninách, se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované