Hlavní obsah

Macura zachraňuje Babiše. Ten totiž zase píše vzkazy na oblečení

Den očima Josefa Mačí.Video: Josef Mačí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Redaktor Josef Mačí popisuje nejzajímavější události uplynulého dne.

Článek

Kočky na vládě

Sociální sítě mají své nástrahy. Chytla se do nich i pákistánská regionální vláda. Na Facebooku vysílala živě přenos z tiskové konference, ale s kočičím filtrem. Ten vylepšil politiky o ouška, fousky a očka koček. Vláda se potom omlouvala.

Americký Kajínek

Sice zatím bez filtrů, ale i tak je to událost. Na Twitter se přidal O. J. Simpson. Člen síně slávy amerického fotbalu a také bývalý vězeň, který si odseděl devět let, chce všechny zprávy o sobě uvádět na pravou míru.

Béčkový Vácha

Odchovanec Slavie a sparťan tělem i duší Lukáš Vácha bude od nové sezony lídrem – B týmu ve třetí lize. Oznámil to na tiskové konferenci nový sparťanský trenér Václav Jílek. Společně s rozehrávajícím se Talem Ben Chaimem by tak mohli v České fotbalové lize utvořit úderné duo s ročním platem, který se rovná rozpočtu šesti třetiligových klubů.

Babiš se věnuje textilu

Andrej Babiš řeší problémy textilně. Co to znamená? Když ho něco trápí, napíše to na oblečení. Nechal si tak předloni udělat tričko Sorry jako. Touto hláškou komentoval své příjmy. Na kšiltovku zase hodil program ANO – Silné Česko. A teď má na triku i motýle.

Osobní strážce

Kdyby ne, je tady ochránce všehomíra Zdeněk Macura. Tentokrát se rozhodl bránit Babiše. Bojovník za práva celebrit útočí na demonstranty s heslem Stop týrání Babiše. Založil si na to internetovou i facebookovou stránku.

Reklama

Doporučované