Hlavní obsah

Madonna terčem kritiky. Vzpomínku na Arethu Franklin věnovala spíše sobě

MTV rozdala Video Music Awards.Video: Mikuláš Pejcha, Seznam Zprávy

 

Reklama

Hudební televize MTV rozdala ceny Video Music Awards. Bodovala americká rapperka Cardi B. Terčem kritiky se stala zpěvačka Madonna.

Článek

Slavnostní předávání cen MTV Video Music Awards proběhlo v Radio City Music Hall v New Yorku. A ačkoliv hudební televize MTV od nástupu YouTube a streamovacích služeb bojuje se sledovaností, slavnostní večer přilákal hodně pozornosti.

Letošní ročník byl výročním pětatřicátým udílením a proběhl v živém přenosu, během kterého vystoupila i řada nominovaných. Nejvíce nominací a nakonec i cen si odnesla rapperka Cardi B. Z dvanácti nominací proměnila tři a svým vtipným výstupem, kdy předstírala, že drží svou novorozenou dceru, celý večer otevřela.

Během působivého přenosu se na stagi vystřídala řada dalších. V dešti svůj set odehrál třeba Shawn Mendes.

Mezi oceněnými nechyběla ani Camilla Cabello, která za svůj světový hit Havana inkasovala cenu za nejlepší videoklip roku a za nejlepšího umělce.

Ariana Grande získala cenu za nejlepší pop roku. Z cen se těšil i Kendrick Lamar nebo Imagine Dragons. Posmrtně byl oceněn i Avicii.

Prostor byl věnován i nedávno zesnulé soulové zpěvačce Aretě Franklin. Ovšem neprozíravě se jej zhostila Madonna, která svou vzpomínkovou řečí působila mírně řečeno rozpačitě a už během přenosu schytávala kritiku na sociálních sítích. Nejvíce v ní totiž mluvila o sobě a těch několik zmínek o tom, jak zpívala písně soulové legendy, to zrovna nezachránilo.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované