Hlavní obsah

Málo a špatně. Natáčeli jsme, proč Miloš Zeman v očích lidí neobstál

Terén Kristiny Cirokové: Proč Miloš Zeman ztrácí důvěru lidí? Jak obstál v době covidu? A co dělají okolní státníci?Video: Kristina Ciroková

 

Reklama

aktualizováno •

Prezident ztrácí důvěru. Podle průzkumu agentury STEM/MARK lidé špatně hodnotí hlavně jeho aktivitu v koronavirové krizi. Jak působí Miloš Zeman v době covidu a co dělá špatně, zjišťovala v autorské reportáži Kristina Ciroková.

Článek

Prezidentovo působení v době koronavirové pandemie v novém díle publicistického pořadu Terén hodnotí třeba vedoucí Katedry marketingové komunikace a PR na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy Denisa Hejlová. „Velmi málo chválí, dává naději a není projev, ve kterém by si do někoho nerýpl,“ upozorňuje.

Naopak Zemanův sympatizant, zpěvák Michal David, který se s ním v polovině října sešel na zámku v Lánech, říká: „Prezentuje se stále stejně, takže já si myslím, že se nic nezměnilo.“

Proč prezident Miloš Zeman přichází o důvěru lidí? A jak se v době koronavirové krize chovají ostatní hlavy evropských států? Odpovědi najdete v úvodním videu.

Reklama

Doporučované