Hlavní obsah

Mám fobii z pilníků, svěřila se herečka nového seriálu Kadeřnictví, která „bohužel” dostala roli manikérky

Rozhovor s Patrícií Solaříkovou.Video: Anita Baselová

 

Reklama

Internetová televize Stream v pondělí odstartuje nový seriál Kadeřnictví, ve kterém si kromě Patricie Solaříkové zahrála i Jana Krausová, Veronika Gajerová nebo Jana Bernášková. Ve studiu Seznamu Patricie zavzpomínala na natáčení seriálu i na vtipné situace, které natáčení provázely po celou dobu.

Článek

Pro Patricii Solaříkovou byl seriál Kadeřnictví první zkušeností s internetovou televizí, natáčení bylo oproti klasické televizi prý rychlejší a o to náročnější, přesto se mají diváci na co těšit.

Kromě zvučných hereckých jmen totiž kvalitní seriál, který má pobavit především ženskou část diváků, připravovala i řada osvědčených tvůrců - scenárista Rudolf Merkner (Vyprávěj, Bobule, Rafťáci) nebo režisér Biser Arichtev (První republika, Vyprávěj).

Další rozhovor s hercem seriálu internetové televize Stream.cz

Patricie Solaříková se ve studiu rozpovídala i o neobvyklém strachu, který musela kvůli roli svobodné a trošku naivní nehtařky Nely překonat. Velmi nepříjemně je jí totiž ve společnosti člověka, který má v ruce pilník, tedy pro manikérku nejdůležitější pracovní nástroj. Jak se se svým blokem poprala, si můžete poslechnout ve videu nad článkem.

Nový seriál Kadeřnictví plný zábavných dialogů se bude vysílat na Stream.cz od 14. května čtyřikrát týdně - od pondělí do čtvrtka - v šestiminutových dílech.

Pořad Hodina Streamu můžete v premiéře sledovat vždy v sobotu od 20.30 hodin na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Patricie Solaříková

Doporučované