Hlavní obsah

Mám vlastní byt i auto, říká o výdělcích z youtuberingu Tary

Youtuber Tary v Televizi Seznam: O parkouru, natáčení videí a vlastním byznyse.Video: Vedran Kovačevič

 

Reklama

Taras Povoroznyk patří k nejpopulárnějším youtuberům u nás. Za šest let, co natáčí videa, dokázal oslovit téměř 800 tisíc odběratelů. Počty zhlédnutí jeho příspěvků se pak pohybují v milionech. „Chtěl jsem prorazit a být známý,“ říká pětadvacetiletý Povoroznyk, který vystupuje pod přezdívkou Tary.

Článek

Tary je původem z Ukrajiny, v Česku žije od svých devíti let. Už odmala věděl, že chce být úspěšný v tom, co dělá a tvrdě si za tím šel. „Myslím, že mě ovlivnila hlavně moje povaha, přesněji cílevědomost a pak tvrdá dřina,“ vysvětluje, že nic nebylo zadarmo.

S parkourem začal před deseti lety. Publikování videí otestoval o pár let později. A ukázalo se, že spojení mládí, síly a parkouru je to, co mladou generaci zajímá.

„Chtěl jsem se proslavit a být známý. Parkouru jsem se samozřejmě věnoval dřív než youtuberingu, ale když jsem viděl, že on-line svět dobře funguje, řekl jsem si, že chci prorazit také. Zkusil jsem to a vyšlo to,“ řekl v rozhovoru pro Magazín Slavní, který vysílá Televize Seznam každou neděli od 21 hodin.

Dnes má Tary tři firmy. Pořádá jak individuální výuky pohybových disciplín, tak parkour tábory. A jak se mu z výdělků žije? „Pořídil jsem si auto a bydlím ve svém bytě. Mám všechno, co potřebuju,“ dodal s úsměvem.

Celý rozhovor s Tarym si můžete pustit v úvodním videu. Je součástí magazínu Slavní, který vysílá Televize Seznam každou neděli od 21 hodin.

Jak Televizi Seznam naladit, se dočtete zde.

Reklama

Související témata:

Doporučované