Hlavní obsah

Marek Ztracený vydává album společně se svými fanoušky. Stanou se součástí bookletu

Album Vlastní svět vyjde Markovi Ztracenému 9. června.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Už 9. června vyjde nové album Vlastní svět hudebníka Marka Ztraceného. Přípravy jsou v plném proudu. Nedávno Marek fotil obrázky do nového bookletu. Kromě fotek budou ale součástí alba i jeho fanoušci.

Článek

Z nového alba fanoušci znají už dva singly: Léto 95 a Vlastní svět. Ty mají na YouTube miliony zhlédnutí. Úspěšná bude určitě i samotná deska a její booklet. „Do toho bookletu dáváme 250 vzkazů fanoušků, které tam napíšeme, to mi přišlo takové milé. Je hrozně hezké číst všechny ty vzkazy, protože lidé se mají rádi a člověka to vrhne do optimistické atmosféry,” říká Marek Ztracený. S novým albem ale také souvisí nové fotografie. Marek prozradil, že focení nemá úplně v lásce, fotky ale vypadají moc dobře.

Vlastní svět, svět mimo realitu. Každý se do něj občas rádi uzavřeme, stejně tak i Marek Ztracený, a to i díky novému albu. „Já jsem zjistil, že se mi lépe žije, když jsem trochu mimo realitu a tam si tvořím občas vlastní svět. A mám pocit, že nejsem jediný, takže to album tomu odpovídá. Je to takový můj svět a doufám, že se v tom další lidé najdou.”

Marek Ztracený se svou kapelou zažívá skvělé období. Jezdí po velkých koncertech a v létě je čekají festivaly.

Reklama

Doporučované