Hlavní obsah

Marketér Bruna: Ke kampaním mě dostala nespokojenost s Babišem

Foto: Profimedia.cz, Seznam Zprávy

Digitální agentura Alexandera Bruny se podílela i na kampani koalice SPOLU.

Reklama

Článek

Alexander Bruna je digitální marketér a spolumajitel agentury Ydeal, která se mimo jiné podílela na předvolební kampani koalice Spolu, vítěze letošních voleb do sněmovny.

O čem jsme si povídali: třeba jak se liší dělat na Facebooku kampaň na nákladní auto a na politickou stranu, či kdo je „Markem Prchalem“ dnešní ODS.

Mluvil jsem s Alexandrem Brunou o tom, proč nosí trička a mikiny s logem NASA a co v jeho životě znamenalo, když ve třiceti onemocněl rakovinou a lékaři mu z těla vyoperovali nádor o velikosti pomeranče.

A samozřejmě mě jako vždy zajímalo, jak to dopadne: s českou politikou, s námi všemi i s vesmírem. A taky jestli za 10 let bude svět horší nebo lepší.

Přeju příjemný poslech.

Jedno procento

Co byste dělali, kdyby vám v telefonu zbývalo jen poslední procento baterie? Jaká je vaše nebezpečná myšlenka? Bude za deset let svět lepší, nebo horší než dnes? Jedno procento je podcast Miloše Čermáka s lidmi, kteří ho zajímají a baví.

Vychází na Seznam Zprávách, na Spotify, v Apple Podcasts a dalších aplikacích.

Archiv Jednoho procenta najdete tady, další podcasty Seznam Zpráv tady. Co máme zlepšit? Který díl vás bavil nejvíc? Své postřehy, podněty a tipy nám můžete posílat na audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované