Hlavní obsah

Martin Dejdar: Jako modela na mole ho neuvidíme. Golf s nadějí ale bude stát za to

Martin Dejdar ve studiu Slavných.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Český herec, dabér, televizní moderátor a filmový producent. To vše je Martin Dejdar, kterého jste mohli vidět na obrazovkách Televize Seznam v roli moderátora České Miss 2018. Nyní připravuje charitativní akci.

Článek

Ta se uskuteční v rámci golfového turnaje na Karlštejně. Martin Dejdar s týmem HC Olymp Praha hrají hokej a s exhibicemi vystupují po České republice i po Evropě. Letošní turnaj se týká i roku 1968. Akce je nazvaná Golf s nadějí, s Kapkou naděje.

„Naděje pro malé děti, které jsou nemocné, a také s nadějí, že už se nikdy nebude opakovat, co se stalo před padesáti lety. Na to by se nemělo zapomenout,“ říká Martin Dejdar.

Přítomni na charitativní akci budou slavní fotbalisté jako například Patrik Berger, Horst Siegl nebo Antonín Panenka. Z hokejistů Jiří Hrdina, Jakub Vrána nebo Ondřej Pavelec. „A z naší branže se tam objeví David Suchařípa, Pavel Nečas nebo Miloš Knor. Všichni chtějí akci podpořit.“

Sportovci se na charitativní akci objeví i v roli modelů. „Mě neuvidíte, ale budou tam hráči našeho týmu, takže myslím, že by to mohlo být zábavné. Předvádět se bude třeba i Karel Frýd, ale vybrali jsme na přehlídku i mohutnější zástupce týmu, aby bylo vidět, že tu pánskou módu si může obléct každý.“

Martin Dejdar si nedávno zahrál ve filmu Kluci z hor, která měla premiéru v květnu. O filmu se málo ví, protože neběží v multikinech. Přitom jde o velmi dobrý film s příběhem o lidských charakterech zejména z té dnešní doby.

„Kluk přijde o rodiče při autonehodě, celý život za to cítí vinu a navíc se musí přestěhovat ke svému strýci, který je mentálně postižený. Žijí spolu v horách dvacet let. Přijde ale zájem o jejich pozemky a chalupu, začnou lítat peníze a mění se charaktery lidí na té vesnici,“ popisuje příběh Martin Dejdar.

A kde můžete Martina Dejdara potkat do konce prázdnin? Inspirujte se v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

Reklama

Doporučované