Hlavní obsah

„Máte husté otázky.“ To nejlepší z pořadu V centru s Krnáčovou, Holubovou, Jarošem a řadou dalších

V centru: To nejlepší z rozhovorů s A. Krnáčovou, E. Holubovou či M. Jarošem (1. část toho nejlepšího).Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Více než tři desítky dílů, mnoho otázek od diváků i našich moderátorů a stále více diváků nejenom v Televizi Seznam. To je ve zkratce pořad V centru. Podívejte se na ty nejlepší a nejzajímavější momenty.

Článek

Začali jsme ve Skautském institutu na Staroměstském náměstí 16. května 2018. Naším prvním hostem byla tehdejší pražská primátorka Adriana Krnáčová, které se ptal Janek Rubeš nejenom na to, zda ty čtyři roky stály za to.

V dalších epizodách nás trápil déšť, ale to nám nebránilo v tom, aby se jezdilo na kole, řešily se taxíky, start-upy, prokrastinace i adopce dětí homosexuály. Mnoho diváků do Skautského institutu zavítalo na rozhovor Nikoly Čechové s manželkou Tomáše Kluse Tamarou, která odpovídala na dotazy i po skončení vysílání.

Velkou pozornost a potlesk vzbudili i Karel Kovář (Kovy) se šéfredaktorem Respektu Erikem Taberym. Díl věnovaný médiím a politice okořenil svým dotazem na fotbalovou Chelsea Jindřich Šídlo.

O sport a trochu i jídlo šlo i během rozhovoru Tomáše Vernera s olympijským vítězem v judu Lukášem Krpálkem, který divákům prozradil, jak složité to mají judisté s hubnutím.

V centru: To nejlepší z pořadu (druhá část).Video: Seznam Zprávy

S příchodem podzimu jsme museli pod střechu. Přestěhovali jsme se do Vnitroblocku.

Kouzlilo se, debatovalo se s kandidáty na pražského primátora, do studia přišel marketingový expert Martin Jaroš i člen mise Lékařů bez hranic Šebek.

Diváky také v posledních dílech pobavila herečka Eva Holubová, která vzpomínala na natáčení legendárního filmu Pelíšky a řadu scén a hlášek, které se staly zlatým dědictvím.

Pořad V centru uvidíte nově každých čtrnáct dní ve středu od 20:00 na Televizi Seznam i webu Seznam Zpráv. A už teď můžeme slíbit řadu zajímavých hostů, kterých se budete moci ptát skrz sociální sítě.

Reklama

Doporučované