Hlavní obsah

McGregora zatkla v New Yorku policie. Napadl autobus s bojovníky UFC

McGregor a členové jeho týmu napadli autobus zápasníků UFC, ve kterém byl i Khabib Nurmagomedov.Video: Karolína Bulisová, Profimedia.cz, AP

 

Reklama

Zápasník MMA Conor McGregor je ve vazbě. Newyorská policie jej zatkla poté, co se členy svého týmu napadl v aréně Barclays Center autobus UFC zápasníků. Incident předcházel víkendovému galavečeru, kde se o titul šampiona lehké váhy utkají Khabib Nurmagomedov a Max Holloway.

Článek

Hvězda MMA Conor McGregor a další zhruba dvě desítky lidí napadly autobus převážející UFC zápasníky z newyorského stadionu Barclays Center. K akci je podle všeho vyprovokovala předchozí potyčka Khabiba Nurmagomedova a Artema Lobova, který patří do týmu McGregora.

Na videích, jež kolují po sociálních sítích, je vidět, jak McGregor rozbíjí vozíkem okno autobusu. Několik lidí bylo při incidentu zraněno. Zápasník UFC Michael Chiesa byl hospitalizován se zraněními v obličeji, bojovník Ray Borg utrpěl zase poranění oka.

K napadení se už vyjádřil i šéf UFC Dan White. „Je to odporné a nemyslím si, že by někdo po tomhle byl jeho fanouškem. Nevím, jestli je na drogách, nebo co, ale přijít a udělat tohle? On má doma syna,“ uvedl.

K útoku došlo před víkendovým soubojem o titul šampiona lehké váhy, kde se má utkat Khabib Nurmagomedov a Max Holloway. Mistrovský pás dosud držel McGregor, UFC mu ho ale pro pasivitu nedávno sebrala. Irský bojovník se v oktagonu ukázal naposledy v listopadu 2016. Minulý rok upřednostnil souboj v boxerském ringu s Floydem Mayweatherem.

Reklama

Doporučované