Hlavní obsah

Neuvěřitelná novinka od „mekáče“. Svíčky s typickým zápachem restaurací

Foto: McDonald's

Takto vypadá kolekce vonných svíček s hamburgerovým aroma.

Reklama

Ti, kteří milují přetrvávající vůni mastného rychlého občerstvení, se mohou radovat. Ikonický hamburger „Quarter Pounder“ si jeho fanoušci mohou užít, aniž by museli překročit denní kalorický limit. Fastfoodový řetězec McDonald's totiž uvádí na trh kolekci svíček s jeho vůní. To ale není vše. Nová kolekce pro fanoušky nabízí řadu roztodivných předmětů.

Článek

Sadu tvoří šest svíček, přičemž každá z nich voní podle ingredience, která do hamburgeru Quarter Pounder patří. Nechybí například vůně kečupu, cibule, hovězího masa, hranolků nebo nakládaných okurek.

Možnou inspirací pro novinku byla vonná svíčka Maccas Run, která voněla po cheeseburgeru nebo slanině, a na trhu zaznamenala velký úspěch. Konkurenční fastfood KFC podobnou svíčku představil už v roce 2016. Ta zase voněla po smaženém kuřeti.

Popisek na webových stránkách McDonald’s doporučuje pálit všechny svíčky najednou, aby se aromata spojila a vytvořila iluzi hamburgeru, který by v letošním roce měl slavit 50leté výročí.

České milovníky hovězího se ale nová nabídka bohužel nedotkne. „Jedná se pouze o iniciativu amerického trhu. V České republice tuto akci neplánujeme,“ řekla Seznam Zprávám ředitelka PR a komunikace McDonald’s Zuzana Svobodová.

Fastfoodový řetězec navíc vytvořil další bizarní nabídku zboží pro fanoušky, jež zahrnuje například řetízek s medailonem ve tvaru srdce – samozřejmě s uvnitř přidanými fotografiemi hamburgeru, nebo rukavice, které mohou využít páry při společném pojídání jídla z McDonald’s. Fanoušci na webu najdou také kalendář, samolepky, nebo dokonce gumičky s ikonickým potiskem fastfoodu.

Podle zveřejněné tiskové zprávy řetězce přijde nové zboží do prodeje během příštího týdne. Přesný den, stejně jako ceny zboží, budou oznámeny na instagramovém profilu McDonald’s.

Nabídka zboží pro fanoušky McDonald’s:

+11

Reklama

Související témata:
Svíčka

Doporučované