Hlavní obsah

Mezi Teplicemi a Bílinou zemřeli při dopravní nehodě tři lidé

Foto: Policie ČR

Jeden z kamionů při srážce tří aut smetl lidi, kteří pracovali na silnici.

Reklama

Na silnici mezi Teplicemi a Bílinou dnes zemřeli tři lidé, dalšího zraněného odvezli záchranáři do nemocnice. Podle hasičů zřejmě jeden z kamionů při srážce tří aut smetl lidi, kteří pracovali na silnici.

Článek

„Dvě hasičské jednotky vyjely k dopravní nehodě dvou kamionů a dodávky na silnici číslo 13 u Bíliny-Ohníče. Čtyři lidé byli zraněni. Na místě zasahuje vrtulník letecké záchranné služby,“ uvedli na Twitteru ústečtí hasiči. Později dodali: „Podle posledních informací tři lidé zemřeli. Jeden byl zraněn.“

Nehoda se stala na silnici první třídy u Pňoviček. Do nemocnice záchranáři vezou člověka se středně těžkým zraněním. Potvrdil to mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník. Je to spolu s lednovou nehodou na Písecku letos nejtragičtější nehoda. Srážka dvou aut si tam vyžádala rovněž tři lidské životy.

„Komunikace první třídy číslo 13 je pro dopravu v obou směrech uzavřená,“ řekl mluvčí teplické policie Daniel Vítek. V místě se tvoří dlouhé kolony, policisté odklánějí dopravu. Objížďka je možná přes Pňovičky. Doba uzavírky se podle policie nedá zatím odhadnout. „Uzavírka bude trvat určitě několik hodin,“ dodal Vítek.

Reklama

Doporučované