Hlavní obsah

Michael Foret vydal nové album a čeká další miminko. Cítím se být na vrcholu sil, říká

Michael Foret představuje své nové album v Magazínu Slavní.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvák Michael Foret, známý především z muzikálů a také ze soutěže SuperStar, prožívá šťastné období. Fanouškům připravil další album pod projektem Mikael a už brzy se stane dvojnásobným tatínkem. A právě o hudbě a o soukromí promluvil dvaatřicetiletý zpěvák v Magazínu Slavní.

Článek

Michael Foret se zatím těší pozitivním ohlasům od hudebních kritiků. Jeho nová deska s názvem Easy má fanoušky hlavně pozitivně naladit. „Deska je nabušená fresh pozitivní energií, která vychází z mého momentálního rozpoložení. Bude mi v září třiatřicet let a mám pocit, že jsem na vrcholu svých sil. Psychických i fyzických,“ nechal se slyšet Michael Foret, u kterého během posledních let došlo ke značnému hudebnímu vývoji.

Teď se zaměřuje spíše na elektronickou hudbu a z Michaela Foreta se stal Mikael. „Zrovna vyšla recenze, že má hudba je na pomezí popu a alternativy, což mě těší, protože přesně tam jsem chtěl dojít. Jsou tam ale i prvky rocku a folku, jsem přeci jen kluk z Moravy,” usmívá se zpěvák, kterému album pokřtila moderátorka Tereza Pergnerová a herečka Vlastina Svátková.

Dva věrné posluchače má Michael doma – ženu Elišku a téměř tříletou dceru Liu. Zatímco manželka umí být Michaelovi rádcem i kritikem, Lia někdy zvolí zcela jiného interpreta k poslechu. „Dcera moji hudbu hodnotí, buď dá palec nahoru nebo dolů, ale nedávno mi řekla, že chce dát song od zpěvačky LP,” vzpomíná Michael, který bude už brzy dvojnásobným tatínkem.

Zajímá vás projekt Mikael a další plány Michaela Foreta? To a mnohem víc zjistíte v úvodním videu, které je součástí Magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované