Hlavní obsah

Michaela Bakala: Manažerky se nemají měnit v chlapa. Proč by žena v růžových šatech nemohla řídit jadernou elektrárnu?

Nechci, abyste se kvůli honu na muže kvůli sexuálnímu obtěžování, mě bál pozvat na kafe, říká v ukázce z pořadu Kam to bude? Michaela Bakala.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Obávám se, že hnutí #MeToo vylévá vaničku i s dítětem. Nechci přijít o to, aby mi někdo mohl říct, že mi to dnes sluší, říká manažerka a bývalá miss.

Článek

Mohou manažerky využívat v byznysu „ženské zbraně“? „Opatrně, ale určitě ano. Milý úsměv a vřelost nic nezkazí. A s věkem přidáváme my ženy i jistou mateřskost,“ tvrdí v novém díle pořadu Kam to bude? Michaela Bakala.

„Hlavně není nutné se změnit v muže. Proč by nemohla žena v růžových šatech řídit jadernou elektrárnu,“ ptá se členka představenstva vydavatelského domu Economia. Do rodinného byznysu Bakalových pak patří také obchody v Pařížské ulici Luxury Brand Management nebo rodinná nadace, která podporuje nadané studenty.

Jak skloubit vrcholovou manažerskou pozici s rodinou? Jsou ženy stále podceňované? Čím ji štve hnutí #MeToo? Platí stále, že bývá člověk za dobrý skutek potrestán? Podívejte se v ukázce z pořadu Kam to bude? nahoře ve videu, nebo si pusťte celý pořad níže.

Božích mlýnů se naštěstí bát nemusím, říká Michaela Bakala. Podívejte se na celý díl.Video: Seznam Zprávy

Reklama

Související témata:

Doporučované