Hlavní obsah

Mikrofony Šťastného pondělí tajně zachytily Babišovo přiznání

Rubrika Vytrženo z kontextu ze satirického pořadu Šťastné pondělí: Tajná nahrávka dokazuje, že ani premiér Andrej Babiš pořádně nerozumí tomu, co a proč jeho vláda navrhuje za opatření v boji s epidemií.Video: Václav Dolejší

 

Reklama

„Pokud jsem to dobře pochopil, tak nikdo nechce zavírat ani obchody, ani restaurace, ani provozy… Ale zkrátka je to nutné a to vám vysvětlí pan ministr Prymula, proč to navrhuje.“

Článek

Tajná nahrávka dokazuje, že ani premiér Andrej Babiš pořádně nerozumí tomu, co a proč jeho vláda navrhuje za opatření v boji s epidemií. Jeho přiznání zachytily omylem zapnuté sněmovní mikrofony, když se ještě před zahájením schůze Babiš neformálně bavil s vicepremiérem Janem Hamáčkem.

Nahrávku se podařilo exkluzivně získat pořadu Šťastné pondělí. Z videa je patrné, že nejen oba vládní lídři Prymulova přísná opatření nechápou a mají o nich pochybnosti. Po chvíli přichází k Babišovi také šéf poslanců hnutí ANO Jaroslav Faltýnek, aby se šéfa zeptal, co tedy má lidem říct – co platí a co nikoliv.

Podívejte se na video - rubriku Vytrženo z kontextu, která je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí.

Celý díl pořadu Šťastné pondělí vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:55. Jednotlivé rubriky pak samostatně v následujících dnech publikujeme na webu sz.cz. Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Doporučované