Hlavní obsah

Milion chvilek pro demokracii vůbec nechce demokracii. Chce vládu teokracie

Pozor, satira: „Konec Babiše, začátek Ježíše.“ Spolek nazvaný Milion chvilek pro demokracii je jen zástěrka. (Bonus pořadu Šťastné pondělí)Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

Spolek nazvaný Milion chvilek pro demokracii je jen zástěrka. Mluvili jsme s muži, kteří vše řídí doopravdy.

Článek

„Žádná demokracie. Teokracie. Milion chvilek pro teokracii. Už brzo to bude veřejné. Pošlete pak pokyny,“ říká jeden ze dvou hlavních představitelů Milionu chvilek pro demokracii Benjamin Roll na šokujícím videu, které rozhodně nevyrobil a neposlal nám ho na naši žádost.

Dává to však smysl. Mikuláš Minář i Benjamin Roll studovali na Evangelické teologické fakultě Univerzity Karlovy. Opravdu jste si mysleli, že za vším stojí dva studenti? OTEVŘETE OČI, VY OVCE!!! Za vším samozřejmě stojí youtuberská evangelická lobby řízená dvojicí, která si říká Pastoral Brothers. A jejich vize pro naši republiku je šokující.

„Ano, ve skutečnosti je řídíme,“ přiznává pod tíhou důkazů Karel Müller, jeden ze dvou skutečných vůdců revoluce. Babiše se podle vlastních slov chtějí zbavit proto, aby na post premiéra mohl nastoupit Ježíš. Není však střet zájmů, že bude Ježíš předsedat vládě i vést poslední soud? „On ten střet zájmů má, ale nezneužívá ho,“ odmítá to Jakub Malý.

Celý politický manifest Milionu chvilek pro teokracii nazvaný Bible obsahuje řadu zvláštních návrhů a opatření. Jaká bude například jejich migrační a azylová politika? A jakým způsobem hodlají zabránit šíření koronaviru? Podívejte se na úvodní video.

Video je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí Jindřicha Šídla (a jeho podavačů Václava Dolejšího s Konstantinem Sulimenkem). V premiéře jej můžete vidět každé pondělí ve 20:55 na Televizi Seznam.

Archiv pořadu najdete zde.

Sledujte nás také na Facebooku a Twitteru.

Reklama

Doporučované