Hlavní obsah

Miloši, jdi do invalidního křesla! Všechno máš v hlavě, Drahoše rozmetáš, radí F. R. Čech

Merkelová je horší než sto Putinů. S tou babou bych si nesedl ke stolu, říká F. R. Čech v Osmičce.

 

Reklama

Ve speciálním vydání Osmičky se tentokrát sešli dva hosté. Do studia jsme pozvali podporovatele Miloše Zemana a Jiřího Drahoše. Kdo z dvojice F. R. Čech a M. Šteindler vás přesvědčil více?

Článek

„Miloš Zeman měl možnost dokázat, že je vynikající státník. Je to skvělý rétor s mimořádnými znalostmi. Je ve všem lepší než Drahoš,“ říká muzikant a komik František Ringo Čech.

Dlouholetý přítel Miloše Zemana se Heleně Šulcové v Osmičce svěřil i s tím, proč je přesvědčen, že současný prezident v debatních soubojích „rozcupuje svého soupeře Jiřího Drahoše na kousky”.

Proč by podle něj měl Jiří Drahoš souboj s prezidentem Zemanem vzdát? Opravdu je Angela Merkelová horší než sto Putinů? A vsadil by si na vítězství Miloše Zemana v prezidentské volbě? Podívejte se v úvodním videu.

Zeman a Ovčáček úspěšně navazují na tradici komických dvojic, říká Šteindler:

Přichází satirické a komické duo Zeman a Ovčáček, říká Šteindler v druhé části Osmičky.

Jsem přesvědčený, že skutečnými vládci na Hradě jsou poradci pana prezidenta, říká v Osmičce herec Milan Šteindler, který patří k podporovatelům prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše. Současný prezident Miloš Zeman a jeho tiskový mluvčí Jiří Ovčáček jsou podle Šteindlera velmi autentičtí představitelé politické satiry a významná komická dvojice.

Proč by měl být Jiří Drahoš prezidentem? Co by mu poradil do prezidentských debat s Milošem Zemanem? Kdo skutečně vládne Pražskému hradu? Podívejte se na druhou část Osmičky.

Reklama

Související témata:

Doporučované