Hlavní obsah

Mirai chystají turné a klip se silným příběhem k písni Anděl

Mirai chystají turné a klip se silným příběhem k písni Anděl.

 

Reklama

Kapela Mirai vydala novou desku. Frontman Mirai Navrátil nám prozradil, jaké má zatím ohlasy.

Článek

„Myslím si, že super. Venku je asi měsíc a čísla na Spotify rostou, lidé nám píšou. Mám z toho radost,” potěšeně se svěřil Mirai Navrátil.

Kapela Mirai se také chystá na turné, které mělo proběhnout už na podzim, ale kvůli tragické smrti manželky bubeníka Šimona Bílého bylo odloženo.

„Turné jsme přesunuli na březen. Moc se těšíme a doufáme, že to bude vyprodaná šňůra,” láká na nadcházející koncerty Mirai.

Jeden koncert však přece jen odehráli. Měl to být poslední koncert šňůry a byl velmi vydařený. Zeptali jsme se, jestli Mirai pochválili také kolegové z branže.

„Stalo se to teď docela intenzivně po našem koncertě v Lucerna Music Baru. Tam za mnou přišli i kolegové muzikanti a manažeři. Říkali, že nás znali z rádia a že neměli velká očekávání. Po koncertě ale řekli, že to bylo super. To mi udělalo velkou radost,” pochlubil se Mirai Navrátil.

Kapela brzy vydá také videoklip k písni Anděl.

„Nešli jsme s tím ven jako se singlem na první dobrou. Spíše to byla reakce na ty proběhlé události. Je to trochu jejich rekonstrukce a rozloučení s Denčou,” objasnil Mirai Navrátil.

Reklama

Související témata:
Mirai Navrátil

Doporučované