Hlavní obsah

Mirku, musíš se ještě hodně snažit. Pak pošlu další peníze, vzkazuje Langer Topolánkovi

Langer: Mirek má valašské geny, to je specifický druh.Video: Helena Šulcová

 

Reklama

„Íčko“ mě dodnes bolí, říká v Osmičce Heleny Šulcové bývalý politik ODS Ivan Langer ke své přezdívce z policejních odposlechů šéfa podsvětí Mrázka.

Článek

Ivan Langer z politiky odešel před sedmi lety, živí se advokacií a před pár týdny na sebe upozornil, když poslal 50 tisíc korun na transparentní účet prezidentského kandidáta Mirka Topolánka.

„Mirek je specifický živočišný druh, je to velmi ryzí, otevřený a laskavý člověk,“ říká v Osmičce Langer. Do prezidentské kampaně podle něj Topolánek přinesl adrenalin. Ostatní kandidáty označil za želé a blátíčko.

Kolik si dnes Ivan Langer vydělává? Bude dělat Mirkovi Topolánkovi po případném zvolení prezidentem Ovčáčka, nebo Mynáře? A co si jako vystudovaný lékař myslí o zdravotním stavu Miloše Zemana? I tyto odpovědi najdete v úvodním videu.

Nejsem Šuman

Když se objevily tajně pořízené nahrávky Andreje Babiše zveřejněné twitterovým účtem Julius Šuman, některá média v létě spekulovala, že stopy vedou do okolí Ivana Langera. „Nemám s tím nic společného,“ dušuje se v Osmičce. Připouští ale, že jeho názory na šéfa ANO jsou dost kritické.

Langer o svatebním daru od Babiše, testosteronu Petra Fialy a procesu s Janou Nečasovou:

Druhá část pořadu Osmička s Ivanem Langerem.Video: Helena Šulcová

Reklama

Doporučované