Hlavní obsah

Miroslav Donutil prozradí, jak se naučil od Horníčka oklamat zkušební komisi

Pořad Moje místa s Miroslavem Donutilem odvysílá Televize Seznam v premiéře v úterý 18. června od 20:00.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Premiéra pořadu Moje místa, jimiž tentokrát provází reportér Josef Klíma, už v úterý 18. června od 20:00 na Televizi Seznam.

Článek

Od stolečku v brněnské kavárně Slavia vidí velký kus svého mládí. Tady mu provedli tehdy ještě neznámí kolegové krutý žert, když se chtěl přihlásit na JAMU. Tady si poprvé pohlédl do očí s dívkou, která je dodnes jeho manželkou. A neměl odtud daleko do starého Divadla Na Provázku, kde všichni pohromadě zkoušeli, hádali se, flámovali, ale hlavně hráli v šedi 70. a 80. let takřka poloilegálně naprosto výjimečné divadlo.

Kdo Miroslava Donutila shazoval potutelně z klády, když hrál slavnou Baladu pro banditu? Jaké to je, když dnes hraje se synem Martinem v novém Provázku Amadea?

I to prozradí slavný herec v pořadu Moje místa, kterými provedl známého reportéra Josefa Klímu.

Na kameru ukáže, odkud je z jeviště v Národním divadle nejhůře slyšet, a prozradí, jak vyléčil ve Strýčku Váňovi jednu dámu z neurotického tiku. A rovněž – jak léta bojoval se zdravotním handicapem, o němž mnoho lidí neví. A jak se hubne, když má manželka kavárnu na nejrušnějším místě pražského centra.

Premiéru pořadu Moje místa vysílá Televize Seznam v úterý 18. června od 20:00. A ve 20:30 budou následovat Intimní zpovědi.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované