Hlavní obsah

Mladá zpěvačka Prachařová: V Americe jsem plakala, cítila jsem se tam hrozně sama

Zpěvačka Mariana Prachařová vydává nový videoklip, představila ho ve studiu Slavných.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Sestra známého herce Jakuba Prachaře Mariana se stále více prosazuje jako zpěvačka. Na konci března vydala nový videoklip k písni Ghost in the Club, chystá se zpívat v češtině a ráda by také vydala vlastní album.

Článek

„Tenhle singl s videoklipem je můj druhý, první vyšel v září. A je úplně jiný než ten první, je takový temnější a je to víc rychlé a baví mě to,“ říká mladá zpěvačka.

Duet se svým bratrem a známým hercem zatím neplánuje. „Ono by to asi moc ani nešlo dohromady, na to si lidé budou muset asi ještě chvíli počkat, brácha je totiž hrozně časově vytížený,“ vysvětluje Mariana.

Zpěvačka se před rokem vrátila z Ameriky. Za velkou louži do New Yorku jela hlavně za tím, být chvíli sama a odpočinout si. „Teď se docela divím, co mě to vůbec napadlo, protože já vůbec nejsem ten typ vycestovat sama na tři měsíce. Nakonec jsem v Americe vydržela jen něco málo přes dva měsíce, stýskalo se mi. Já nejsem moc člověk, který pláče, ale jak jsem vyjela sama, tak to na mě nějak dolehlo a poplakala jsem si,“ svěřila se v pořadu Slavných Mariana.

Co Mariana Prachařová teď chystá a jaký má vztah se svým bratrem Jakubem? Podívejte se na video v úvodu článku.

Pořad Slavní sledujte každý všední den v 10:30 a v 18:45 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod najdete ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované