Hlavní obsah

Móda z olympiády. Podívejte se na nejlepší a nejhorší kolekce

Top 5 sportovních outfitů: Které státy na olympiádě nepřehlédnete?Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Olympiáda už dávno není jen o sportu. Kromě hodnocení sportovních výkonů můžete například posoudit i to, která výprava má nejlepší módní outfit. Vybrali jsme 5 národů, které na zahajovacím ceremoniálu upoutaly největší pozornost. I když ne vždy v pozitivním slova smyslu.

Článek

Na pátou příčku jsme umístili zástupkyně Nigérie. Bobistky, jejichž příběh připomíná komedii Kokosy na sněhu, omlouvá snad jen fakt, že pořádnou zimu z domoviny zkrátka neznají.

Zelenou barvu jejich oblečení chápeme, ale tam naše pochopení končí. Tenké dlouhé kabáty, převázané v pase stuhou, a upnuté nesportovní kalhoty zastrčené v botách připomínajících jezdecké holiny jsou totálně mimo. Šílenost celého outfitu podtrhly tradiční africké šátky se třpytkami, které dámy vynesly místo zimních čepic.

Čtvrtou pozici obsadil pořadatelský stát. Korea naprosto nepochopitelně zvolila kabáty takové délky, že v nich už tak nepříliš vysocí nositelé vypadali ještě menší. Navíc jsou kompletně bílé a olympionici zdálky připomínají spíš sraz mini doktorů než vrcholové sportovce.

A kdo obsadil medailové příčky? Pusťte si úvodní video.

Reklama

Související témata:

Doporučované