Hlavní obsah

Módní úlety na udílení cen SAG: Hudson jako bonbon, obří Metz v záplavě volánů

Módní úlety filmových hvězd.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Zlaté glóby byly letos kvůli kauze MeToo zahaleny do černé barvy. To 24. ročník udílení Screen Actors Guild Awards už byl podstatně barevnější a někteří na červeném koberci doslova zazářili. Ale jak už to tak bývá, k vidění bylo i nefalšované módní peklo.

Článek

O to se postarala například korpulentní herečka Chrissy Metz. Milovnice pruhů, puntíků a kytičkovaných vzorů sice tentokrát sáhla po jednobarevných šatech, ale i tak to byl krok špatným směrem. Střih šatů doplněný o volány a šílené aplikace kytiček herečku opticky ještě zvětšil. Jediné, co se zde dalo pochválit, byl make-up.

Do modré se sladily téměř všechny dámy seriálu „This is us“. Při rozhovorech však prozradily, že nešlo o úmysl. Nejlépe svůj model vynesla Susan Watson. Úzké šaty bez ramínek zvýraznily útlý pas. Rozparek občas odhalil štíhlé nožky. Absenci náhrdelníku herečka vynahradila dlouhými, přesto decentními náušnicemi.

Za královnu večera by se dala označit herečka Halle Berry. Šaty perfektně podtrhly barvu pleti její nositelky. Hluboký výstřih dal vyniknout dekoltu, který by jednapadesátileté herečce mohla závidět leckterá mladší kolegyně. Mladistvý vzhled umocnil i hereččin návrat k dlouhým vlasům.

Našemu hledáčku neunikly ani Kate Hudson s matkou Goldie Hawn. Jak dámy dopadly, na to se podívejte v úvodním videu.

Reklama

Související témata:
Goldie Hawn
Chrissy Metz
Červený koberec

Doporučované