Hlavní obsah

Možné psychotesty v autoškole, nepřítel jménem arytmie i ochutnávka burčáku

Ranní vysílání Televize Seznam Ráno na Seznamu (19. 9. 2019).Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Ranní vysílání Televize Seznam.

Článek

Programové tipy Rána na Seznamu 19. 9. 2019

00:09 – Zprávy

06:39 – Zhruba každé 4 hodiny je v Česku diagnostikován nový pacient s onemocněním lymfatického systému. Většina lymfomů patří k nádorům, které se dají vyléčit. Pacienti a jejich blízcí ale většinou nevědí, o jaké onemocnění se jedná. Právě kvůli nízkému povědomí vznikl Mezinárodní den lymfomu. Naše téma s lékaři Jiřím Pešinou a Davidem Beladou.

11:50 – Radek Hrdina živě: Mělnické vinobraní a burčák

15:41 – Co píší weby Seznamu

20:28 – Jak platné v každé době je rčení „Nouze naučila Dalibora housti“. Obdobně je na tom i průvodkyně ajurvédskou medicínou Ivana Robošová. Její cesta k prastarému holistickému způsobu léčení těla a duše vedla přes zdravotní komplikace syna, jehož každodenní potravou byly léky. Do cesty jí ale vstoupila ajurvéda.

30:09 - Zprávy

41:48 – Rádio Expres FM

01:00:16 - Zprávy

01:07:05 – Respekt k pravidlům provozu není v řidičích zakořeněný. Stačí už jen to, a známe to asi všichni, že se na padesátce jede šedesát a na osmdesátce stovkou, a také pocit, že naši dopravní policisté se v nejhorším případě dají, lidově řečeno, ukecat. Pak jsou ale extrémy, kterým říkáme piráti silnic. Jsou nebezpeční pro své okolí i pro sebe. Dokázaly by je povinné psychotesty odhalit už v autoškolách? Naším hostem bude Michal Walter, dopravní psycholog.

01:17:26 – Jestli vás trápí arytmie, měli byste si ji nechat co nejdříve odstranit. To říká náš host, profesor Petr Neužil, který je primářem kardiologického oddělení Nemocnice Na Homolce. A pozor. Pokud si myslíte, že arytmie a fibrilace postihuje jen staré lidi nebo takové, kteří se nevěnují sportu, jste na velkém omylu.

Reklama

Související témata:

Doporučované