Hlavní obsah

Mrzutá kočka se domračila, Rittigův happyend a svérázná kampaň

Výběr událostí očima Lucie Hrdličkové.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Den, jak ho viděla moderátorka Lucie Hrdličková.

Článek

O tom, že pražský soud nepravomocně zprostil obžaloby Ivo Rittiga v kauze Dopravního podniku, už jste jistě všichni slyšeli. Co vám ale možná uniklo, je dojemný příběh s happyendem, který Rittig zachytil na svůj Instagram. Nechybí dramatické čekání na soud, prvky romantiky a podpory od nejbližších a ani vítězný tanec s šampaňským za šest tisíc.

Jestli si myslíte, že teď už jste viděli všechno, mýlíte se. Že je Česko svět neomezených možností, ukazuje i kandidát do europarlamentu Robert Vašíček z SPD. „Evropské ženy jsou v poslední době pod útokem přistěhovalců a nelegálních migrantů,” tvrdí. Je tedy nutné, aby každá česká žena nosila zbraň a mohla se těm davům uprchlíků, které denně potkáváme na každém rohu, bránit. Přitom své figurantce pomáhá držet zbraň, která míří přímo na její hlavu.

Grumpy cat, na kterou každý, kdo žije v tomto vesmíru, musel alespoň jednou narazit, se už domračila. Osudnou se jí staly komplikace, které se objevily po nedávné infekci močových cest. Kočičí celebrita alespoň odešla s pocitem, že na tento svět nepřišla nadarmo – dala mu nespočet internetových memů, u kterých lidstvo může dál marnit čas a zapomínat na svůj opravdový život a opravdové problémy.

Čeká nás historicky poslední díl ságy Hra o trůny, kterou sledují miliony fanoušků po celém světě. Z obav z předčasného vyzrazení konce natočili tvůrci seriálu hned tři různé varianty a ani herci prý netuší, která je ta pravá. A všechny tři varianty teď mají kolovat internetem.

Reklama

Doporučované