Hlavní obsah

MS v hokeji začíná už zítra. Koho favorizují sázkové kanceláře a jak dopadnou Češi?

Asistent reprezentačního trenéra Robert Reichel má medailí ze světového šampionátu několik. Jakou vidí sílu současného Říhova týmu?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Mistrovství světa v hokeji na Slovenku se nezadržitelně blíží. Úvodní zápasy šampionátu se odehrají už v pátek. Sázkové kanceláře již vypsaly kurzy na vítěze letošního mistrovství. Jakému týmu bookmakeři nejvíce věří?

Článek

MS v hokeji je po roce opět tady! Šampionát je nejen sportovní svátek, ale také velký byznys, a to nejen pro restaurace a bary v dějišti mistrovství světa, ale hlavně pro sázkové kanceláře po celém světě.

Sázkové kanceláře vypsaly nespočet sázkových příležitostí. Sázkaři si mohou vsadit od jednotlivých zápasů až po nejlepšího střelce šampionátu, celkového vítěze mistrovství nebo jestli některý ze zápasů navštíví Jaromír Jágr.

Bookmakeři věří Rusům

Sázkové kanceláře favorizují na zisk trofeje ruskou sbornou. Bookmakeři vypsali na Ovečkina a spol. kurz na celkové vítězství 3,75. O trofej by se podle bookmakerů měla prát i Kanada v kurzu 4,1 na celkové vítězství. Hned v závěsu je Švédsko v kurzu 4,6 a tým USA, na který byl vypsaný kurz přes 6,1. Čtyřku favoritů od ostatních týmů odděluje výrazný kurzový nárůst.

Bookmakeři nevěří ani Finům. Šance „Suomi“ na zisk trofeje ohodnotili vysokým kurzem 13,5. Ještě horší vyhlídky na zisk vysněného poháru má podle sázkových kanceláří tým Miloše Říhy. Český „nároďák“ podle bookmakerů pohár na hlavu nezvedne a vypsali na něj kurz 15,1. Na loňské finalisty mistrovství světa, Švýcary, vypsali bookmakeři kurz 33. Mizivou šanci na zisk trofeje mají podle sázkových kanceláří i Slováci v kurzu 45.

Češi vypadnou ve čtvrtfinále

Podle sázkových kanceláří je nejpravděpodobnější scénář, že Češi vypadnou už ve čtvrtfinále. Bookmakeři vypsali na krach Voráčka a spol. už ve čtvrtfinále kurz 1,6. Na to, že se Češi umístí do třetího místa, je kurz 3,85.

Sázkaři si mohou vsadit i na speciální vypsané příležitosti. Sázkové kanceláře totiž vypsaly kurzy i na to, kdo ze slavných osobností šampionát osobně navštíví. Kurz, že český „nároďák“ přijde osobně podpořit Andrej Babiš, je 1,75. Totožný kurz je i na osobní návštěvu na Slovensku Jaromíra Jágra. Nepravděpodobné je z pohledu bookmakerů, že se na MS ukáže Donald Trump nebo Kim Čong-un. Na příjezd amerického prezidenta je kurz 20 a na příjezd severokorejského vůdce je kurz 7 500.

Reklama

Doporučované