Hlavní obsah

Multifunkční Havelka: Režie Hastrmana, chvilka golfu a zkouška s koncertní hvězdou

„Musím si na golf udělat víc času, protože je to fantastická terapie. Hra mě tak pohltí, že si dokonale vypucuji mozek,“ říká Ondřej Havelka.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Poslední dobou Ondřej Havelka trávil nejvíc času dokončováním filmu. Herec, muzikant a režisér oper a dokumentů si totiž přibral další profesi – debutuje jako filmový režisér.

Článek

Film natočil podle románu Miloše Urbana Hastrman. Točil na místech, která má rád. „Kraj v okolí kokořínského údolí, vesnic Holany, Stvolínky a Zahrádky… Přesně jsem věděl, kde a ze kterých úhlů budeme točit, protože ta místa znám od dětství, jezdil jsem tam s mámou,“ vzpomíná syn herečky Libuše Havelkové.

I když měl v posledních týdnech plné ruce práce s dokončováním filmu – Hastrman jde do kin 19. dubna – Ondřej Havelka se zvládal věnovat i opeře. Štáb pořadu Seznamu Moje místa vzal na zkoušku s mezzosopranistkou Magdalenou Koženou, také do Mladé Boleslavi na novou swingovou show se svou kapelou Melody Makers.

„Zdejší krásné secesní divadlo mám moc rád. Je krásné a jsou tu milí lidé. Dělal jsem tu dvě režie hudebních férií a jedna z nich, dramatizace Poláčkových Mužů v offsidu, se hraje už jedenáctou sezonu. Diváci chodí opakovaně, rekordmani ji viděli prý už osmnáctkrát,“ vypráví Havelka v Boleslavi.

Dozvíte se také, proč hraje golf, jaký zlozvyk při natáčení filmu má stejný s Milošem Formanem a co si o něm myslí dcera Rozálie, která s ním vystupuje od svých osmi let. To vše ve videu umístěném nahoře v textu.

Pořad Moje místa sledujte každý pátek od 20.00 hodin na celoplošné Televizi Seznam. Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované