Hlavní obsah

Muž roku 2019: Finalisté jsou vybráni! Na čem musí zapracovat?

Magazín Slavní: Finálová dvanáctka Muže roku je vybrána.Video: Michal Malec

 

Reklama

Finálovou dvanáctku Muže roku vybírala porota z více než 900 přihlášených.

Článek

Představení těch, kteří se utkají o titul Muž roku, si nenechalo ujít mnoho známých tváří. Nechyběl ani Muž roku 2016 Josef Kůrka: „V tuhle chvíli už jsem byl sám dost nervózní a myslel jsem jen na finále, abych vypadal dobře a všechno udělal správně, takže klukům nezávidím, ale asi bych do toho šel znovu,“ smál se Kůrka.

A i letošní finalisté chtějí udělat všechno správně, většina z nich prý pilně pracuje na volné disciplíně a trénuje i chůzi a sebeprezentaci.

Touha po sebezdokonalování, kterou bezpochyby mají všichni, těší hlavně ředitele soutěže Davida Novotného. „Letošní ročník už je dvacátý, slavíme takové jubileum. Rád bych na finálový večer pozval všech předchozích 19 vítězů,“ svěřil se Novotný.

Pořádat tuto soutěž je podle něj náročné. „Ale jsem moc rád, že vlastním šest mezinárodních licencí, jako je Mister Global, Mister Universe, Mister Supranational, Mister International a další. A těší mě, že naši chlapi mají ve světě úspěch.“

Manažer Novotný říká, že je těžké předem odhadnout, kdo se bude ve světě líbit. Nerozhodují totiž jen trendy, ale i země, kde se soutěž právě pořádá. To potvrzuje i Josef Kůrka: „Mně říkali, že se líbí spíš menší kluci, nepotetovaní. Přitom tu moji soutěž vyhrál obrovský chlap. Daleko vyšší než já. Takže jsem z toho takový rozpačitý, protože dodneška nevím, co se ve světě líbí, nebo ne.“

Podrobnosti v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované