Hlavní obsah

Muž pod vodou žádal svou přítelkyni o ruku. Než řekla ano, utopil se

Foto: Facebook.com/KeneshaAntoine

Muž se potopil, aby požádal svou přítelkyni o ruku.

Reklama

Požádal ji o ruku během potápění, jenže odpověď na svou otázku už neslyšel. Na hladinu už se totiž nevynořil a utopil se.

Článek

Američan Steven Weber a jeho přítelkyně Kenesha Antoine vyrazili na začátku září na dovolenou do Tanzánie. Pár si zarezervoval podvodní pokoj, který leží přibližně 250 metrů od pobřeží, v letovisku Manta Resort na čtyři noci. Cena pokoje za noc je v přepočtu skoro 40 tisíc korun.

Předposlední večer se Steven potopil, aby Keneshu požádal o ruku. Jeho přítelkyně zůstala v podmořské kabině, píše server BBC. „Nemůžu zadržet dech dost dlouho na to, abych ti řekl, co všechno na tobě miluju, ale všechno, co na tobě miluju, miluju každý den víc a víc. Vezmeš si mě?“ napsal na papír zatavený do vodotěsné fólie. Poté vytáhl krabičku s prstýnkem a začal plout zpět. Na hladinu se ale nedostal. „Už jsi nevyplaval a neslyšel mou odpověď. Ano! Ano! Milionkrát ano, vezmu si tě!“ napsala Kenesha na svém facebookovém profilu.

„Muselo dojít k nečekanému zdravotnímu problému, když vyplaval, nedalo se už nic dělat,“ řekl šéf resortu Matthew Saus. Tragickou smrt zaregistrovalo i americké ministerstvo zahraničí, které vyjádřilo rodině pozůstalého upřímnou soustrast. „Jsme ochotni a připraveni poskytnout veškerou konzulární pomoc,“ sdělil mluvčí.

Kenesha svůj zážitek sdílela na Facebooku a to okamžitě vyvolalo lavinu soucitných reakcí. Lidem je líto jak Stevena, který pracoval v centru pro odvykání závislostí, tak jeho přítelkyně.

Stovky kondolencí a vzpomínek zaplavily ženinu stránku. „Nejlepší den našich životů čekal ten nejkrutější zvrat,“ dodala zničená Kenesha.

Reklama

Související témata:

Doporučované