Hlavní obsah

Muzikál Vlasy je zpět. V jeho moderním pojetí se představí třeba Milan Peroutka

Objeví se Milan Peroutka v muzikálu Vlasy s dlouhou parukou a v batikovaném oblečení? Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Do Prahy se po 20 letech vrátí slavný muzikál Vlasy. Nové nastudování uvede Divadlo Kalich a premiéra se uskuteční 18. ledna 2019. Přípravy už jsou ale v plném proudu.

Článek

Jednu z rolí v aktualizované verzi muzikálu Vlasy v Kalichu ztvární Milan Peroutka. Představení se bude zabývat i tématy ze současnosti. „Řeší se tam třeba i sociální sítě, vztahy rodičů a dětí, je tam i to téma válka, to je zachované. Ale co je hlavní, to jsou ty krásné písničky, které všichni milujeme. Nechybí ani skvělá choreografie, ale je to velká fuška, jsme pořád všichni na scéně,” popisuje Milan Peroutka.

Tím je muzikál Vlasy jiný. Všichni herci jsou skoro po celou dobu na pódiu a hrnou energii do diváků. Zkouší se jenom jeden měsíc, což je docela náročné. A předpremiéry jsou za rohem, už 8. a 9. září.

„Zkoušíme od devíti hodin ráno do pěti hodin do večera. To je opravdu jako chodit do práce. A samozřejmě, kdo má nějaké závazky, třeba jako já kapelu, tak je znát každý den, který člověk chybí,” říká Milan Peroutka. Hraje Clauda, kluka, který má svoji disciplínu, svůj smysl života v tom, že chce všechno bránit ve válce.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované