Hlavní obsah

Muzikanti kapely Rybičky 48 se v klipu svlékli a utahují si z Kluse. Co na to známý písničkář?

Kapela Rybičky 48 zažila velké překvapení přímo ve studiu magazínu Slavní.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Skupina Rybičky 48 bude opět slavit. Tentokrát výročí 18 let na scéně. Svůj koncert v O2 areně považuje kapela za vstup do dospělosti. A to jsme samozřejmě chtěli od muzikantů vysvětlit. Při své návštěvě ve studiu magazínu Slavní nám ale představili i nový videoklip, ve kterém si zahrál i známý písničkář Tomáš Klus.

Článek

Spojení kapely Rybičky 48 a zpěváka Tomáše Kluse mnohé překvapilo. Liší se nejen žánrově, ale i myšlenkově. Zatímco Klus propaguje bio a eko životní styl, kluci z Rybiček 48 si z něho spíše dělají legraci. „Snažíme se sice žít bio a eko ve všem, ale to nám nebrání si z toho udělat srandu, my si děláme srandu prostě ze všeho, teď i tak trochu z Tomáše,” říká frontman kapely Kuba Ryba.

Ve videoklipu k singlu s názvem Biolid se Tomáš Klus objeví v úplném závěru. A my jsme si společně tuto část pustili i ve studiu magazínu Slavní. Překvapením bylo, když se Tomáš ve studiu nečekaně objevil. „S Kubou jsme se potkali na demonstraci a tam mi také ten nápad představil. A já jsem neváhal,” vzpomíná Tomáš. „Musel jsem to Tomášovi trochu dávkovat. Ono když někdo přijde s nápadem bílé kápě a batikovaného oblečení, tak se to hned nemusí setkat s úspěchem. Nakonec to zafungovalo výborně,” zhodnotil Kuba spolupráci s Klusem. Na čem se ale shodli všichni přítomní umělci je to, že humorem se dá někdy říci více než slovy a tóny.

Kromě festivalů a velkého podzimního koncertu v Lucerně chystá kapela Rybičky 48 koncert v O2 areně. A to už příští rok. „Těšíme se na to, bude to mega a myslím, že takovou show tam ještě nikdo neudělal,” je si jistý Kuba Ryba.

V rozhovoru, který je součástí magazínu Slavní, se dozvíte i to, jak bude probíhat zkouška dospělosti přímo na koncertě. Sledujte nás v premiéře každé úterý od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované