Hlavní obsah

Mužům vstup zakázán. Ženy oceňují novinku na festivalech: Zónu, která patří pouze jim

V rámci roadshow Televize Seznam se s ženami potkáme i 1. 9. na festivalu Soundtrack Poděbrady a 15. 9. na Vinobraní ve Znojmě, kde ale neplánujeme kompletní chillout zónu, ale hlavně proměny žen.Video: Martin Wenzel, Tomáš Tesař, Seznam Zprávy

 

Reklama

S odpočinkovou zónou, která patří výhradně ženám, experimentují letos v létě v rámci festivalové roadshow Televize Seznam autorky webu ProŽeny.cz.

Článek

Hlavním motivem projektu je heslo a zároveň hashtag #opravdoveZeny. Mužům je dovnitř vstup zakázán, což si ženy pochvalují. Chillout zóna, kterou si dívky a dámy už mohly vyzkoušet v rámci akcí Aerodrome a Benátská!, jim nabízí především klid a odpočinek uprostřed festivalové vřavy. A zároveň možnost nabrat sílu na line-up festivalu.

Dopřát si můžou třeba posezení u vodní dýmky, bleskovou proměnu vizáže nebo skvělý, zkušenými barmany speciálně namíchaný drink. Mimochodem, recept najdete ZDE.  Atraktivní zejména pro mladší návštěvnice je i zaplétání copů či tetování.

Relaxační místo tohoto druhu si něžná část festivalového publika doslova zamilovala. Našli jsme mezi nimi i instagramerku Alex Sedláčkovou, která by se - stejně jako jiné dámy - nechala podobně hýčkat i na dalších akcích.

„Pokaždé, když mě přítel vezme na fotbal, bych se nejraději ztratila do takové zóny. A užila si chvilku jen pro sebe,“ říká populární blogerka Alex Sedláčková.

V rámci roadshow Televize Seznam se s ženami potkáme i 1. 9. na festivalu Soundtrack Poděbrady a 15. 9. na Vinobraní ve Znojmě, kde ale neplánujeme kompletní chillout zónu, ale hlavně proměny žen.

Reklama

Doporučované