Hlavní obsah

My Češi jsme rebelové. Učíme se to od politiků, míní královna české e-commerce

Jediné, co v životě dokážeme změnit, je budoucnost. Tak to zkusme, vyzývá v pořadu Kam to bude? jedna z nejmocnějších žen českého byznysu.Video: Adam Junek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Když jsem zkrachovala a přišla skoro o všechny peníze, zavřela jsem se do tmy, vzpomíná na těžké chvíle šéfka Zásilkovny.

Článek

Jestli chcete podnikat, tak nečekejte, až něco. Až dostudujete, až porodíte děti, až budete mít víc zkušeností. Jděte do toho hned, radí Simona Kijonková, zakladatelka společnosti Zásilkovna.cz. Ta jí vynesla mimo jiné v médiích označení první dáma české e-commerce. Zná ale i pády, kdy její projekt mediální agentury úplně zkrachoval. Stejně šla do podnikání znovu.

„Je skvělé vidět, že do podnikání míří stále více žen. Podle posledních statistik je počet dam, které naskakují do vlastních projektů, desetkrát vyšší než mužů,“ vypráví v novém díle pořadu Kam to bude? Kijonková.

Proč si myslí, že jsme národ rebelů? V čem se to projevuje? Dá se dodržovat digitální detox, když řídíte internetovou společnost? Jak se v dnešní době shánějí kvalitní zaměstnanci? A čelila někdy úsměškům, že žena v IT byznyse nemá co dělat? Podívejte se na celý pořad nahoře ve videu.

Nové díly pořadu Kam to bude?, v němž Adam Junek zpovídá v netradičním formátu kapitány a kapitánky českého byznysu, sledujte na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?  Praktický návod ZDE.

Staňte se fanouškem Seznam Zpráv i na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované