Hlavní obsah

My vás máme každého desátého rády, říkaly mi ženské, proč riskovaly při povodních, vzpomíná šéf Madety

Nikdy nic pěkného ode mě nezažili, pořád na ně hulákám. A stejně mají tu firmu rádi, popisuje dojatě jihočeský kapitán průmyslu.Video: Adam Junek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Když jsem dostal vyznamenání, šel jsem do kolen, ale lidská sounáležitost mě dostala víc, říká Milan Teplý.

Článek

Ženské na vesnici mi říkají, že máslo za 59 korun je zlodějina, že dostanu přes ústa, vypráví bez servítků jadrným slovníkem šéf jihočeské Madety Milan Teplý. Muž, který je s mlékárenským kolosem spojený už od roku 1976, vzpomíná v novém díle pořadu Kam to bude? na nejsilnější okamžiky svého podnikatelského příběhu.

„Já tu Krumlovem jezdil na lodičce. Lidé měli vyplavené byty. A ženské byly v práci. Chodily tam po sklepě ve spodním prádle a holinách a stěhovaly sýry. Říkám jim, báby pitomé, vždyť tu v noci skončíte. A ony na to, že je to potřeba, abychom neměli škody,“ popisuje v ukázce nahoře ve videu Teplý.

Kdy podnikatel, který patří k nejbohatším byznysmenům u nás, seděl potají u sebe v kanceláři a brečel? Proč by nikdy firmu, kterou s obtížemi privatizoval, neprodal? A půjde někdy do důchodu a předá firmu synovi, nebo jej bude ještě dlouho napínat, jestli vůbec bude příštím „panem generálním“?

I o tom se rozpovídal v novém díle pořadu Kam to bude? Milan Teplý, který v těchto dnech slaví sedmdesátiny ve velkém stylu. Pořad vysílá v premiéře celoplošná Televize Seznam dnes ve 21:00.

Jak nás naladit? Jednoduchý návod najdete ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované