Hlavní obsah

Na Bakalu jsem si najal detektivy. Mám složku jako z amerického filmu, přiznal miliardář Krúpa

Jsou věci, které z výsledovky nevyčtete, ale musíte je v bitvě znát. Miliardář Pavol Krúpa o tom, proč si v byznyse najímá detektivy.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

V byznysových válkách musíte vědět, kam soupeř odlil aktiva, říká slovenský podnikatel.

Článek

Jeho finanční skupina Arca Capital se zjevovala v řadě byznysových bitev. Nejhlasitěji je miliardář Pavol Krúpa slyšet v boji proti Zdeňku Bakalovi, který je podle slovenského podnikatele hlavním strůjcem pádu důlní OKD a má za to pykat.

V pořadu Kam to bude? popisuje občas trochu prostořeký Slovák, jak se takové války vedou. A že k tomu i patří detektivní sledovačky jako z amerických seriálů včetně složky fotek. „Ale samozřejmě vždy na legální bázi,“ upozorňuje v ukázce z pořadu nahoře ve videu.

Svou finanční skupinu částečně opouští. Nechává si v ní jen podíl a její chod už řídí jeho partneři. Byznys, který on sám označuje jako aktivistický, tedy to válčení, si odnáší do nové firmy. Vadí v konzervativním podnikání příběhy, kdy Krúpa vystupuje jako aktivista? Čím se liší přístup k byznysu u Slováků, kteří nejdou pro ostré slovo daleko, od Čechů? S kým by se nechtěl utkat? A kdo byl nejtěžším soupeřem?

Premiéra pořadu Kam to bude? s Pavolem Krúpou dnes večer od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Staňte se fanouškem Seznam Zpráv i na Facebooku.

Reklama

Doporučované